Členské příspěvky LO Tesla Pardubice 2021

20.05.2021 20:30

Vážení rodiče, malí či velcí lyžaři,

vzhledem k velice nepříznivé situaci uplynulé lyžařské sezóny z důvodu vládních nařízení v souvislosti epidemie COVID-19 nebylo možné přes veškerou naši snahu uspořádat lyžařské tréninky či soustředění. Je nám to všem trenérům velice líto, ale bohužel je to vše, co s tím můžeme dělat. Tímto se nám samozřejmě snížily náklady např. na autobusovou dopravu, plný provoz technického zařízení na chatě v Prkenném Dole, startovného na soutěžích, apod. Nicméně veškeré povinné poplatky, členské příspěvky do SLČR, ČUS, provozní náklady, částečné vytápění chaty, apod. jsme uhradit museli.

V této souvislosti jsme pro rok 2021 stanovili členské příspěvky pro děti (družstva přípravky, družstva B, žáků a dorostu) v jednotné výši 1000,--Kč.

Věříme, že následující lyžařská sezóna a lyžařské podmínky budou pro nás mnohem přívětivější a že nám zůstanete věrní.

Úhradu členských příspěvků do lyžařského oddílu TJ Tesla Pardubice, prosím, zasílejte dle pokynu v příloze do 15.6.2021.

Pozn. Členské příspěvky dětí a mládeže, které byly uhrazeny ve výši předchozích sezón (tj. 1500,--Kč a 1800,--Kč) budeme do konce června částečně vracet tak, aby výše čl. příspěvku pro rok 2021 byla dle výše uvedeného.

Dále v souladu platných pravidel LO žádáme o úhradu zálohy na brigády. Platba záloh v hotovosti bude možná u vedoucích trenérů družstev vždy před, popř. po tréninku (pondělí - brusle u koupaliště a čtvrtek stadion Pod Vinicí)

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode